Læs mere om Norton Dynamisk firewall

Med den dynamiske firewall overvåges kommunikationen mellem din computer og andre computere på internettet. Firewallen beskytter også computeren imod almindelige sikkerhedsproblemer, f.eks.:

Uønskede forsøg på at etablere forbindelse

Du bliver advaret, hvis andre computere forsøger at etablere forbindelse til din computer, og hvis programmer på din computer forsøger at etablere forbindelse til andre computere

Portscanning

Skjuler de inaktive porte på computeren og beskytter dig derved mod hackerangreb i form portscanninger

Indtrængen

Overvåger netværkstrafikken til og fra computeren, og ved at holde øje med mistænkelige mønstre stoppes angreb, før de truer systemet

En firewall spærrer for cyberkriminelle og anden uautoriseret trafik, mens autoriseret trafik får lov at passere. Funktionen Windows Firewall overvåger al indgående kommunikation på din computer. Men Windows Firewall overvåger ikke udgående kommunikation fra din computer til internettet.

Vi anbefaler, at du lader funktionen Dynamisk firewall være slået til, så Norton-programmet kan overvåge al indgående og udgående kommunikation på din computer. Funktionen Dynamisk firewall opretter automatisk programregler for hvert program, du kører. Når funktionen Dynamisk firewall er slået til, gemmer Norton-programmet indstillingerne i Automatisk programkontrol for alle programmer.

Deaktivering af den dynamiske firewall reducerer beskyttelsen af systemet. Sørg for, at den dynamiske firewall altid er aktiveret.

Har du brug for mere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1027911
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/05/2024