Midlertidig deaktivering af en trafikregel

Du kan deaktivere en generel trafikregel midlertidigt, hvis du ønsker at give en bestemt computer eller et bestemt program adgang. Husk at aktivere reglen igen, når du er færdig med at arbejde med det program eller den computer, der nødvendiggjorde ændringen.

Du kan ikke ændre alle standardfirewallregler, som vises på listen. Men du kan se reglerne vha. funktionen Vis.

Midlertidig deaktivering af en trafikregel

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Fjern krydset ud for den regel, der skal deaktiveres, på fanen Trafikregler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1028253