Læs mere om Norton-firewalldiagnose

Det kan forekomme, at firewallen blokerer for netværkstrafik, som du gerne vil tillade. I sådanne tilfælde kan du opleve problemer med adgangen til internettet, netværket eller andre computere, når der skal deles ressourcer.

Når du har problemer med netværksforbindelsen, er Norton Firewall hurtig til at finde årsagen til fejlen og stille en diagnose. Guiden til diagnosticering af firewallen vises i Norton, når du har problemer med netværksforbindelsen.

Norton Firewall Diagnostik findes kun i Windows 7 og senere.

Guiden indeholder diagnosticeringsrapporten for problemet, som er unik for forskellige tilfælde af netværksblokeringer. En netværksblokering kan f.eks. opstå i følgende tilfælde:

• Der er blokeret for den usædvanlige protokol, som håndterer trafikken

• Den aktuelt aktive firewallregel er indstillet til at blokere trafik, som du vil tillade

• Trafikken har overtrådt firewallens procespolitik

• Trafikken har overtrådt firewallens procespolitik

• Trafikken kommer fra den begrænsede zone med netværk eller computere

• Trafikken svarer til en angrebssignatur, computeren beskyttes mod

Du kan bruge guiden til diagnosticering af firewallen til at løse problemer med netværksforbindelsen på egen hånd.

I hvert tilfælde af netværksblokering viser guiden firewallens analyse af årsagen og mulighederne for at ophæve blokeringen.

Norton anbefaler, at du bruger guiden til diagnosticering af firewallen til at ophæve blokeringer. Med løsningerne i guiden kan du analysere problemet og vælge en passende handling for at løse problemet.

Brug af guiden til fejlsøgning af problemet har følgende fordele:

• Den forsøger automatisk at løse problemet selv

• Du kan selv ændre de indstillinger, der har indvirkning på blokeringen

• Du kan se detaljerne for netværksblokeringen i logfilen

• Du får mulighed for at deaktivere firewallen som sidste mulighed for at løse problemet

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v38173761