Konfigurér Norton-enhedssikkerhedsindstillinger

Standardindstillingerne for Sikkerhed til digitale enheder beskytter computeren fuldstændigt. Du behøver ikke ændre indstillingerne, medmindre der er et specifikt behov.

Hvis du vil justere indstillingerne, kan du få adgang til de fleste af funktionerne fra vinduet Indstillinger. Du kan slå en funktion til eller fra vha. knappen Til / Fra. Ved visse funktioner skal du flytte skydeknappen til den ønskede indstilling. Du kan også bruge Konfigurer til at indstille de enkelte funktioner. Du kan ændre programmets indstillinger, så de passer til dit arbejdsmiljø.

Vigtige tip:

• Du skal logge på din computer med en administrator-brugerkonto for at ændre produktindstillingerne.

• For standardbrugerkonti vises nogle af indstillingerne muligvis som deaktiverede (nedtonet).

• Hvis du er administrator, skal du være opmærksom på, at de ændringer, som du foretager, gælder for alle, der bruger computeren.

Konfigurer indstillinger for internetadgang til dine programmer

Som standard, blokerer den dynamiske firewall visse programmer, så de ikke kan etablere forbindelse til internettet. Du kan dog manuelt konfigurere indstillingerne for internetadgang til dine programmer.
TRIN 1

Deaktivering af automatisk programkontrol

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Klik på Avanceret programkontrol i vinduet Firewall.

5. Flyt knappen Til/Fra i rækken Automatisk programkontrol til positionen Fra.

6. Klik på Ja i bekræftelsesvinduet.

7. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

TRIN 2

Konfigurer indstillingerne for internetadgang for et program

1. Start dit program.

Når programmet prøver at få adgang til internettet, sender Norton dig en advarsel fra firewall.

2. Vælg en af mulighederne på rullelisten Vis i vinduet Advarsel fra firewall.

Du kan tillade, blokere eller manuelt oprette en programregel.

3. Klik på OK.

Konfigurer adgangsindstillinger til dit webkamera

Norton SafeCam giver dig bedre sikkerhed, når du bruger webkameraer på internettet. Det forhindrer, at programmer og malware får adgang til din computers webkamera uden din tilladelse. Som standard er Norton SafeCam tændt og giver pålidelige programmer adgang til webkamera.
Når Norton SafeCam er aktiveret, kan programmer, der ikke er tillid til, ikke tage billeder eller videoer og sende indhold ud fra computeren og dermed måske afsløre dine personlige oplysninger. Det overvåger hele tiden programmer, der har adgang til dit webkamera, og giver besked, hvis et uønsket program prøver at få adgang til webkameraet. Du har derefter mulighed for enten at tillade eller blokere adgang til programmet.

Konfigurer SafeCam-indstillinger for at give et program adgang til dit webkamera

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på SafeCam i vinduet Indstillinger.

4. Vælg det program, som du vil konfigurere webkameraadgang til i indstillingsvinduet SafeCam under fanen Adgang.

5. Vælg en af følgende fra rullelisten Adgang :

• Tillad

• Bloker

• Spørg

Hvis du vælger Spørg, vil Norton-programmet spørge dig, hver gang programmet prøver at få adgang til webkameraet.

6. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Beskyt dine indstillinger mod uautoriseret adgang

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Under Produktsikkerhed, i rækken Indstillinger for adgangskodebeskyttelse skal du flytte skydeknappen til positionen Til.

5. Klik på Anvend.

6. I Angiv adgangskode -vinduet, skal du indtaste en adgangskode og bekræfte.

7. Klik på OK.

8. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hvis du har angivet en adgangskode for åbning af vinduet Indstillinger, skal du indtaste adgangskoden, før du kan få vist eller ændre indstillingerne - også selvom du er administrator.

Hvis du har brug for hjælp til andre problemer, skal du kontakte Kundeservice og support.

Video: Hvordan sikrer jeg mig, at sikkerhedsindstillingerne er aktiveret?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5312602