Læs mere om de bedste måder at holde din computer sikker

At installere den nyeste version af Norton-tjenesten er den bedste metode til at beskytte din pc mod skadelige trusler og virus. Det anbefales, at du altid opdaterer til de nyeste virusdefinitioner. Hvis du har en aktiv internetforbindelse, opdateres definitionerne automatisk.

Desuden kan du følge en række gode sikkerhedsråd til at undgå trusler og beskytte din pc og dine data mod skadelig virus:

Du undgår trusler i forbindelse med mail ved at gøre følgende:

• Åbn kun vedhæftede filer, der kommer fra en, du stoler på, og som du forventer at modtage.

• Slet alle uønskede mail uden at åbne dem.

• Hvis du mistænker en mail for at være spam, skal du ikke svare på den, Slet den.

• Vær forsigtig med mails, hvor du bedes om fortrolige oplysninger, og undersøg mailens autenticitet, inden du svarer.

Du kan beskytte dig selv mod phishing ved at gøre følgende:

• Når du åbner et websted, skal du skrive adressen direkte i browserens adresselinje i stedet for at klikke på et link.

• Du bør kun indtaste personlige oplysninger på websteder, som der er tillid til. Det er f.eks. websteder, hvis adresse starter med https, eller hvor der vises et ikon, der forestiller en hængelås nederst i browservinduet.

• Opgiv ikke personlige oplysninger, hvis du uopfordret bliver bedt om det.

Du kan gøre følgende for at undgå virus, orme og trojanske heste:

• Overfør kun filer fra folk, du kender, og steder du stoler på.

• Lad være med at sende eller modtage filer via beskedtjenester.

• Afbryd forbindelsen til en person på listen over kontaktpersoner, hvis vedkommende sender mærkelige beskeder, filer eller link.

Du undgår spyware ved at gøre følgende:

• Lad være med at godkende mistænkelige beskeder inde fra din browser.

• Vær forsigtig med gratis software, da den muligvis indeholder spyware.

• Læs omhyggeligt aftalen om licens og tjenesteydelser for de programmer, som du installerer. Installer heller ikke et program, hvis andre programmer er installeret som en del af det påkrævede program.

Video: How to ensure that your computer is protected

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958244