Tillad internetadgang til et blokeret program

Som standard, blokerer den dynamiske firewall visse programmer, så de ikke kan etablere forbindelse til internettet. Der kan f.eks. være tale om programmer til at høre radio og se video over internettet, netværksspil eller specialfremstillede virksomhedsprogrammer, som du har fået af din arbejdsgiver. Hvis du ved, at det pågældende programs internetadgang ikke udgør en trussel mod computerens sikkerhed, kan du tillade, at der oprettes forbindelse til internettet.

Når du åbner et freeware-program, som du har hentet på internettet, risikerer du, at skadelige websteder forsøger at få adgang til din computer. Vi anbefaler, at funktionen til URL-overvågning i apps altid er aktiveret. Når URL-overvågning i apps er slået til, vil dit Norton-program overvåge alle programmer, som er installeret på computeren, og forhindre skadelige websteder i at få adgang til din computer. Du kan læse mere i Konfiguration af dit Norton-program til at overvåge programmer og forhindre, at skadelige websteder får adgang til din computer.

Tillad internetadgang til et blokeret program

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Under fanen Programkontrol skal du vælge det program, du vil give adgang til internettet.

5. På rullelisten Adgang for det pågældende program skal du klikke på Tillad.

6. Klik på Anvend.

Som standard konfigurerer Norton-firewallen automatisk indstillingerne for internetadgang for de programmer, der kan bruge internettet, første gang de køres. Når et program forsøger at få adgang til internettet første gang, opretter den automatiske programkontrol regler for programmet.

Dog giver dit Norton-program dig mulighed for manuelt at konfigurere indstillingerne for internetadgang til dine programmer.

Konfigurer indstillinger for internetadgang til dine programmer

TRIN 1

Deaktivering af automatisk programkontrol

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Klik på Avanceret programkontrol i vinduet Firewall.

5. Flyt knappen Til/Fra i rækken Automatisk programkontrol til positionen Fra.

6. Klik på Ja i bekræftelsesvinduet.

7. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

TRIN 2

Konfigurer indstillingerne for internetadgang for et program

1. Start dit program.

Når programmet prøver at få adgang til internettet, sender dit Norton-program dig en advarsel fra firewall.

2. Vælg en af mulighederne på rullelisten Vis i vinduet Advarsel fra firewall.

Du kan tillade, blokere eller manuelt oprette en programregel.

3. Klik på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958602