Konfigurer Dark Web Monitoring ved hjælp af Norton UWP-appen

Med Dark Web Monitoring overvåger vi brugen af dine personoplysninger på websteder og fora på det mørke internet, som er svære at finde. Når vi registrerer dine oplysninger på det mørke web, modtager du en besked.. Lær mere om Dark Web-overvågning .

Dark Web Monitoring-funktionen findes ikke i Norton Security On-the-Go1.

Hvis du bruger en prøveversion af Norton Security Protection, skal du oprette en Norton-konto for at kunne bruge denne funktion.

1Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Sådan føjer du yderligere oplysninger til Dark Web Monitoring

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Konfiguration i vinduet Mit Norton, ved siden af Dark Web Monitoring.

3. Du omdirigeres til din Norton-konto. Indtast dine kontooplysninger, hvis du bliver bedt om det, og log på.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at føje de ønskede oplysninger til Dark Web Monitoring.

Visning af meddelelser fra Dark Web Monitoring

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Vis advarsler i vinduet Mit Norton, ved siden af Dark Web Monitoring.

Du kan se meddelelserne fra Dark Web Monitoring på den webside, der vises.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133547862