Lisätietoja sovelluksen käyttöasetusten määrittämisestä

Yhteydenesto -ikkunassa voidaan määrittää ohjelmien käyttöasetukset verkkoyhteyden muodostamista varten. Voit mukauttaa palomuurin sallimaan tai estämään ohjelmista (esimerkiksi iTunes) saapuvat tai niihin suuntautuvat verkkoyhteydet.

Voit myös määrittää ohjelman oletus- ja erityiskäyttöasetukset. Oletuskäyttöasetukset koskevat kaikkia verkon saapuvia ja lähteviä yhteyksiä. Erityiskäyttöasetuksilla voit sallia tai estää tiettyihin tietokoneisiin suuntautuvat yhteydet.

Yhteydenesto -ikkunassa voit suorittaa seuraavat ohjelman toiminnot:

• käyttöasetusten määrittäminen

• erityiskäyttöasetusten mukauttaminen

• käyttöasetusten muokkaaminen

• käyttöasetusten poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18368297