Ohjelman erityiskäyttöasetusten mukauttaminen

Norton-tuotteellasi voit mukauttaa saapuvan ja lähtevän verkkoliikenteen asetukset Mac-tietokoneen joka ohjelman osalta erikseen. Voit määrittää IP-osoitteet, joista tulevat yhteydet haluat sallia tai kieltää. Määrittämäsi erityiskäyttöasetukset näkyvät ohjelman nimen alla olevalla rivillä yhdessä miinus- ( - ) tai plus ( + ) -merkin kanssa.

Voit lisätä ohjelmalle haluamasi määrän erityiskäyttöasetuksia. Voit esimerkiksi lisätä ohjelmalle erityiskäyttöasetuksen, joka sallii yhteyden kaikista paikallisverkon tietokoneista. Voit lisätä samalle ohjelmalle myös toisen erityiskäyttöasetuksen, joka estää yksittäisestä tietokoneesta saapuvan yhteyden.

Ohjelman erityiskäyttöasetusten mukauttaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta verkkosijainti, jolle haluat määrittää ohjelman erityiskäyttöasetukset.

6. Valitse Näytä -valikosta Ohjelmat.

7. Valitse jokin seuraavista välilehdistä:

Saapuva

Voit määrittää käyttöasetukset saapuville yhteyksille, jotka käyttävät ohjelmaa.

Lähtevä

Voit määrittää käyttöasetukset lähteville yhteyksille, jotka käyttävät ohjelmaa.

8. Osoita Näytä -ruudusta ohjelman nimen vieressä olevaa + -merkkiä.

9. Valitse Muokkaa osoitetta -ikkunasta yhteyksien käyttötyyppi käyttämällä seuraavia vaihtoehtoja:

Salli

Asetus sallii IP-osoitteesta tulevat tai siihen suuntautuvat yhteydet.

Estä

Asetus estää IP-osoitteesta tulevat tai siihen suuntautuvat yhteydet.

10. Mukauta erityiskäyttöasetuksia valitsemalla jokin seuraavista vaihtoehdoista:

Kaikki nykyiseen verkkoon yhdistetyt tietokoneet

Voit sallia tai estää verkon muiden tietokoneiden saapuvat tai lähtevät yhteydet.

Yksittäinen tietokone

Voit sallia tai estää yhteydet tietokoneeseen tai tietokoneesta, jonka IP-osoitteen olet määrittänyt.

Kaikki IP-osoitteet, joiden alussa on

Voit sallia tai estää yhteydet tietokoneeseen tai tietokoneesta, jonka perusosoitteen olet määrittänyt.

Kaikki verkon IP-osoitteet

Voit sallia tai estää yhteydet paikallisverkon tietokoneisiin tai tietokoneista, jotka jakavat määrittämäsi perusosoitteen ja peittävät määrittämäsi osoitteen.

11. Valitse Tallenna.

12. Valitse Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18928895