Ohjelman käyttöasetusten poistaminen

Yhteydenesto -ikkunassa voit poistaa seuraavat ohjelmalle määrittämäsi käyttöasetukset:

• ohjelman käyttöasetukset

• ohjelman erityiskäyttöasetukset

Et kuitenkaan voi poistaa luettelossa näkyvää oletusarvoista yhteydenestoasetusta.

Ohjelman käyttöasetusten poistaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta verkkosijainti, jonka käyttöasetukset haluat poistaa.

6. Valitse Näytä -valikosta Ohjelmat.

7. Valitse Näytä -ruudusta ohjelman nimi ja tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Poista.

• Osoita ohjelman nimen vieressä olevaa miinusmerkkiä (-).

8. Valitse vahvistusikkunasta Poista.

Ohjelman erityiskäyttöasetusten poistaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta verkkosijainti, jonka käyttöasetukset haluat poistaa.

6. Valitse Näytä -valikosta Ohjelmat.

7. Valitse jokin seuraavista välilehdistä:

Saapuva

Voit määrittää käyttöasetukset saapuville yhteyksille, jotka käyttävät ohjelmaa.

Lähtevä

Voit määrittää käyttöasetukset lähteville yhteyksille, jotka käyttävät ohjelmaa.

8. Valitse rivi, jolla on erityiskäyttöasetukset ja tee jokin seuraavista toimista:

• Valitse Poista.

• Osoita ohjelman erityiskäyttöasetuksen vieressä olevaa miinus (-) -merkkiä.

9. Valitse vahvistusikkunasta Poista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18928897