Palvelun käyttöasetusten muokkaaminen

Voit muokata seuraavia palvelun käyttöasetuksia:

• käyttöasetukset

• erityiskäyttöasetukset

• oletuskäyttöasetus

Palvelun käyttöasetusten muokkaaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta verkkosijainti, jonka yhteyden estoasetuksia haluat muokata.

6. Valitse Näytä -valikosta Palvelut/portit.

7. Valitse jokin seuraavista välilehdistä:

Saapuva

Voit määrittää käyttöasetukset saapuville yhteyksille, jotka käyttävät palvelua.

Lähtevä

Voit määrittää käyttöasetukset lähteville yhteyksille, jotka käyttävät palvelua.

8. Valitse Näytä -ruudusta rivi, jolla on palvelun nimi, ja osoita sitten Muokkaa.

9. Tee tarvittavat muutokset Muokkaa palvelua -valintataulussa.

10. Valitse Tallenna.

Palvelun erityiskäyttöasetusten muokkaaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta verkkosijainti, jonka yhteyden estoasetuksia haluat muokata.

6. Valitse Näytä -valikosta Palvelut/portit.

7. Saapuva - tai Lähtevä -välilehdeltä voit valita palvelun, jonka erityiskäyttöasetuksia haluat muokata.

8. Valitse Näytä -ruudusta rivi, jolla on ohjelman erityiskäyttöasetukset ja osoita sitten Muokkaa.

9. Tee tarvittavat muutokset Muokkaa palvelua -ikkunassa.

10. Valitse Tallenna.

Palvelun oletuskäyttöasetusten muokkaaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta verkkosijainti, jonka yhteyden estoasetuksia haluat muokata.

6. Valitse Näytä -valikosta Palvelut/portit.

7. Valitse Saapuva - tai Lähtevä -välilehdeltä rivi, jolla on Näytä -ruudussa olevan palvelun oletusasetukset, ja valitse sitten Muokkaa.

8. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista <Palvelun nimi> -ikkunassa:

Salli

Asetus sallii palvelun verkkoyhteydet.

Estä

Asetus estää palvelun verkkoyhteydet.

9. Valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18928899