Nortonin UWP-sovelluksen tilauksen uudistaminen

Voimassa oleva tilaus takaa, että saat jatkuvat tuotepäivitykset ja suojauksen tietoturvauhkilta ja riskeiltä.

Tilauksen tila -ikkunassa näytetään seuraavat tiedot:

• tilauksen tila: Aktiivinen, vanhentunut

• tilaamasi Norton-käyttöoikeus

• nykyisen tilauksen jäljellä olevat voimassaolopäivät

• tilauksen tyyppi: vuosittainen, kuukausittainen tai kokeilu.

Jos Norton Security Protection- tai Norton Security On-the-Go -tilaus on päättynyt tai päättymässä, voit uudistaa Norton-tilauksen verkossa. Voit uudistaa tilauksesi valitsemalla Uudista tai Uudista nyt.

Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

Tilauksen uudistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Oma Norton -ikkunasta Uudista tai Uudista nyt.

3. Tarkista tilauksesi ja suorita ostos loppuun noudattamalla oikeassa ruudussa näytöllä olevia ohjeita.

Jos ostos tehtiin Microsoft Storessa, voit joutua antamaan Windows-tilisi tiedot. Anna tilisi tiedot ja napsauta Uudista.

Jos olet saanut tuotteen osana tilausta internet-palveluntarjoajaltasi, saatat joutua kirjautumaan sisään internet-palveluntarjoajasi tunnistetiedoilla.

Jos sinulla on automaattisesti uusiutuva tilaus, sinulle lähetetään ilmoitus, ennen kuin nykyinen tilaus vanhenee ja maksu veloitetaan tililtäsi. Automaattisesti uusiutuvan tilauksen avulla saat seuraavat edut:

• Jatkuva suoja viruksia, hakkereita ja uusimpia verkkouhkia vastaan.

• Jatkuva suojaus vuodesta tai kuukaudesta toiseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130489171
Käyttöjärjestelmä: windows_10_in_s_mode