Virhe: ”Turvakoodi ei kelpaa. Kokeile toista turvakoodia.”

Ongelma ilmenee, jos valitset väärän tilin nimen kirjautuessasi Norton-tilille. Ratkaise tämä varmistamalla, että näytöllä näkyvä tilin nimi on sama kuin todennussovelluksen käyttämä nimi, ja yritä kirjautumista uudelleen.

Jos tilin nimet eivät vastaa toisiaan, olet mahdollisesti käyttänyt samaa todennussovellusta sekä ensisijaisena että toissijaisena kirjautumistapana. Kirjoita turvakoodi oikealle tilille ja napsauta Vahvista.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137603226
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode