Virhe: ”Ohjelmistotunnuksen rekisteröinti ei onnistunut. Kokeile toista turvakoodia.”

Tätä ilmenee, kun käytät samaa mobiilitodennusta samalla tilin nimellä sekä ensisijaisena että toissijaisena kirjautumistapana. Ratkaise ongelma seuraavalla tavalla:

Käytä toista mobiilitodennusta
  1. Vahvista, että rekisteröity todennussovellus on oikein.

2. Käytä toista todennussovellusta tai matkapuhelimen numeroa ja määritä toissijainen kahden tekijän todennustapa palautusmenetelmäksi.

Käytä vain yhtä mobiilitodennusta tai matkapuhelinnumeroa kahden tekijän todennuskoodeja varten, jos matkapuhelin hukkuu tai sovelluksen asennus on poistettu.

3. Jos et halua määrittää toissijaista kahden tekijän todennusta palautusmenetelmänä käyttämään toista todennussovellusta tai matkapuhelinnumeroa, suosittelemme, että määrität kahden tekijän todennuksen samalla todennussovelluksella siten, että luot toisen tilin nimen skannaamalla QR-koodin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137603108