Ongelmien ratkaiseminen, kun eri menetelmän valitseminen ei toimi kahden tekijän todennuksessa

Odota tunti ja kokeile selaimen välimuistin tyhjentämistä ja evästeiden poistamista.

Kokeile kaikkia mahdollisia tapoja kirjautua sisään ensisijaisella kahden tekijän todennustavalla ja suorita turvatarkastukset, kun kirjaudut sisään. Jos ongelma ei vieläkään ratkea, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137603290