Virhe: ”Kahden tekijän todennuskoodin vastaanottoyritysten sallittu enimmäismäärä on täynnä. Yritä uudelleen 60 tunnin kuluttua.”

Tämä voi ilmetä, jos olet kirjoittanut virheellisen koodin yli viisi kertaa (sekä ensi- että toissijainen). Tällöin tili lukitaan.

Ongelmaa voi esiintyä myös silloin, jos kirjoitat väärän kahden tekijän todennuskoodin. Varmista, että pyydät koodia rekisteröityä matkapuhelinnumeroa tai todennussovellusta varten käyttämällä oikeaa tilin nimeä. Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Odota minuutti ja kirjaudu tilille.

2. Jos ongelma ei ole ratkennut, kokeile selaimen välimuistin tyhjentämistä ja evästeiden poistamista ennen uutta kirjautumisyritystä.

3. Suorita turvatarkastukset, kuten kuvan vahvistaminen, kun kirjaudut sisään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137602971
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 26/06/2024