Muita yleisiä kysymyksiä Dark Web Monitoring -ominaisuudesta

Mikä rooli Dark Web Monitoringilla on minun tietoni suojaamisessa?

Osana palveluamme tarkistamme pinta-, syvän sekä pimeän verkon tietojesi altistumisen varalta. Kun rekisteröidyt mukaan, seuraamme oletuksena sähköpostiosoitettasi, ja suoritamme kertaluonteisen pimeän verkon historiatarkistuksen vuodesta 2008, jonka kautta selvitetään, ovatko meille antamasi tiedot altistuneet paljastumiselle aiemmin. Jos löydämme paljastuneita tietoja, ilmoitamme siitä sinulle. Suoritamme tarkistuksia jatkuvasti ja etsimme paljastuneita tietoja. Jos tietosi ovat paljastuneet, voit toimia ennakoiden ja suojata itsesi useilla eri tavoilla.

Voitteko pyyhkiä tietoni pois pimeästä verkosta?

Emme poista emmekä voi poistaa tietoja pimeästä verkosta rikollisten käyttämien foorumien, yhteisöjen ja pimeiden markkinoiden korkean anonymiteetin vuoksi.

Kuinka usein pimeän verkon tarkistukset suoritetaan? Kuinka ajan tasalla löydetyt tiedot ovat?

Käynnissä olevien algoritmiemme avulla ilmoitamme sinulle, kun löydämme sinulle mahdollisesti kuuluvaa tietoa pimeästä verkosta.

Mitä eroa on Dark Web Monitoring -ilmoituksessa mainittujen paljastuneiden tietojen ja muiden paljastuneiden tietojen välillä?

Dark Web Monitoring -ilmoitus näyttää kahdenlaiset altistuneet tiedot. Rekisteröityessäsi annat meille tietoja, ja me valvomme niitä aktiivisesti. Jos tunnistamme tällaisia tietoja pimeässä verkossa, ne näkyvät Dark Web Monitoring -ilmoituksen Paljastuneet tiedot -osiossa. Jos tunnistamme muita mahdollisesti sinuun liittyviä altistuneita tietoja, ilmoitamme myös tästä sinulle. Vaikka et antanut meille erityistietoja, antamiasi tietoja voidaan käyttää muiden mahdollisesti altistuneiden tietojen tunnistamiseen; mutta koska emme ole keränneet näitä tietoja sinulta, voimme vain ilmoittaa sinulle, että ne on paljastettu, emmekä anna muita yksityiskohtia. Esimerkiksi jos olet toimittanut terveydenhuollon tietokannan rikkomuksen, jos olet antanut vakuutustiliäsi ja vakuutuspalveluntarjoajasi tietoja valvontaa varten, voimme kyetä myös ilmoittamaan sinulle mahdollisesti altistuneista lisätiedoista, kuten veriryhmä, reseptilääkkeet, diagnoosit ja niihin liittyvät yksityiskohdat. Tämäntyyppiset tiedot näkyvät Dark Web Monitoring -ilmoituksen paljastuneet tiedot -osiossa.

Maksaako yrityksesi henkilötiedoista vai ostaako se henkilötietoja pimeässä verkossa?

Emme maksa tai osta mitään henkilötietoja pimeässä verkossa, yksityisillä foorumeilla tai millään muulla tavalla.

Kuinka voin olla varma, että työntekijät eivät käytä tai myy henkilötietojani?

Kaikki antamasi tiedot ovat salattuja, ja vain harvat valitut työntekijät, jotka ovat saaneet koulutusta henkilötietojen käsittelystä, voivat käsitellä arkaluonteisia henkilötietoja. Näiden työntekijöiden on annettava omat tunnistetietonsa aina, kun he käyttävät henkilötietoja, ja tietoturvatiimimme valvoo heitä.

Mistä tiedän, että antamani henkilötiedot on suojattu?

Henkilötietoja säilytetään ja hallitaan teknisesti edistyksellisessä salatussa tietokannassa.

Valvooko yrityksesi 100 % pimeää verkkoa ja yksityisiä foorumeita?

Koska pimeä verkko muuttuu jatkuvasti, kukaan ei voi taata, että he valvovat pimeää verkkoa ja yksityisiä foorumeita sataprosenttisesti. Dark Web Monitoring ulottuu helposti saatavilla olevien sivustojen ja kauppapaikkojen ulkopuolelle, tunkeutuu yksityisiin foorumeihin, sosiaaliseen verkkoon, syvään verkkoon ja pimeään verkkoon.

En tunnista Dark Web Monitoring -ilmoituksessani mainittua verkkosivustoa tai salasanaa. Mistä tiedän, että olen käyttänyt sitä aiemmin?

Sille, ettet ehkä tunnista ilmoituksessa mainittua verkkosivustoa, saattaa olla useita syitä. Tässä on joitakin mahdollisia syitä:

• Tilin luomisessa on käytetty Facebookin tai Googlen kirjautumistietoja. Jotkut tileistä saattavat olla vanhoja, etkä ehkä edes muista, että olet joskus käyttänyt kyseistä verkkosivustoa tai palvelua.
  • Olet saattanut antaa kirjautumistiedot (käyttäjänimi/salasana) kertaluontoista käyttöä varten, minkä jälkeen et ehkä ole palannut takaisin verkkosivustolle tai tilille ollenkaan.
  • Joskus tietomurron kohteena olevat sivustot tai palvelut voivat deaktivoida altistuneet tilit, mikä voi vaikeuttaa sinulle kuuluvan tilin tietojen muistamista tai tunnistamista.

Vaikka et tunnistaisikaan hälytyksessä näkyvää salasanaa, sinun kannattaa vaihtaa salasana, joka liittyy altistuneeseen sivustoon tai mihin tahansa muuhun sivustoon, jolla olet käyttänyt samaa salasanaa.

En voi vastata Dark Web Monitoring -ilmoitukseen henkilöllisyyteni vahvistamiseksi.

Joidenkin ilmoitusten osalta pyydämme sinulta vahvistusta toiminnasta tai tapahtumasta, jotta voimme selvittää, onko identiteettivarkauden mahdollisuus olemassa. Muiden ilmoitusten, kuten Dark Web Monitoring -ilmoitusten, osalta ilmoitamme sinulle, jos sinulle mahdollisesti kuuluvia tietoja on havaittu. Nämä ilmoitukset eivät vaadi sinulta vahvistusta, koska ne syntyvät seurauksena puolestasi tekemästämme tarkistuksesta, eli ne eivät ole seurausta toiminnastasi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20220105121442103
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 22/11/2023