Turvallinen poistuminen S mode -tilasta Windowsissa

Kun poistut S mode -tilata, saat parhaan mahdollisen suojauksen valitsemalla sopivan Norton-tilauksen.

Norton Security Protection ja Norton Security On-the-Go ovat yksinoikeudella Microsoft Storessa saatavilla olevia sovelluksia universaaliin Windows-ympäristöön (UWP). Kun vaihdat Windows 11/10 Home- tai Pro-vakioversioon, Nortonin laitesuojaussovellus ilmoittaa, että sinun on asennettava Windows 11/10 -käyttöjärjestelmälle tarkoitettu kattavampi Norton-tietoturvatuote. Norton tarjoaa laitteillesi suojauksen nykypäivän pitkälle kehittyneiltä uhkilta, nopean toiminnan ja helpon käyttöliittymän. Se auttaa suojaamaan laitettasi ja siinä olevia tietoja ja pitää tietokoneesi huippuvireessä.

Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

Jos haluat parhaan mahdollisen suojauksen, valitse Oma Norton -ikkunasta Asenna.

Norton asentaa uusimman Norton-tietoturvatuotteen hiljaisesti taustalla.

S-tilan kytkeminen pois päältä on yksisuuntainen siirtymä. Windows 11/10 in S mode -tilaan ei voi palata.

S-tila on tuettu vain Windows 11:n Home-versiossa.

Suosittelemme, että valitset Asenna ja otat hyödyn parhaasta mahdollisesta suojauksesta. Uusimman Norton-version asentaminen on paras keino suojata Windows 11/10 -tietokoneesi haitallisilta uhkilta ja viruksilta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130455518