Verkon luottamustason muuttaminen Nortonin UWP-sovelluksella

Verkko koostuu tyypillisesti tietokoneista ja muista laitteista, jotka jakavat internet-yhteyden.

Aina kun Norton suorittaa verkkotarkistuksen, se raportoi verkon tilasta vihreällä, oranssilla tai punaisella. Jos se tunnistaa mahdollisen verkkohyökkäyksen, verkon tila näkyy punaisena tai oranssina. Jos et halua noudattaa suositeltua toimintoa, voit luottaa verkkoon, jolloin Norton ei enää kysy uudelleen.

Nykyisen verkon luottamustason muuttaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Oma Norton -ikkunassa napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

3. Valitse Laitesuojaus -ikkunasta Luota tähän verkkoon.

Verkon poistaminen luotettavien verkkojen luettelosta

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Oma Norton -ikkunassa napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

3. Napsauta Laitesuojaus -ikkunassa Älä luota tähän verkkoon -kohdan viereistä avausnuolta ja valitse Näytä luotettavat verkot.

Voit myös napsauttaa Asetukset-kuvaketta Oma Norton -ikkunassa ja siirtyä kohtaan Laitesuojaus > Luotettavat verkot > Näytä.

4. Valitse Luotettavat verkot -ikkunassa sen verkon nimi, johon et enää halua luottaa, ja napsauta Älä luota tähän verkkoon.

Luotettavat verkot -luettelon näyttäminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Oma Norton -ikkunassa napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

3. Napsauta Laitesuojaus -ikkunassa Älä luota tähän verkkoon -kohdan viereistä avausnuolta ja valitse Näytä luotettavat verkot.

Voit myös napsauttaa Asetukset-kuvaketta Oma Norton -ikkunassa ja siirtyä kohtaan Laitesuojaus > Luotettavat verkot > Näytä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132006165