Lisätietoja IP-osoitteen palomuurisääntöjen määrittämisestä

Yhteydenesto -ikkunassa voit määrittää palomuurin verkkovyöhykkeille, joihin Mac-tietokone on yhdistetty. Voit määrittää IP-osoitteet, joihin suuntautuvat yhteydet haluat sallia tai estää, määrittämällä vyöhykkeen käyttöasetukset.

Näytä -ruudun Luottamusvyöhyke näyttää IP-osoitteet, joista tai joihin olet sallinut verkkosijainnin yhteydenmuodostusyritykset. Näytä -ruudun Estovyöhyke näyttää IP-osoitteen, josta tai johon kohdistuvat verkkosijainnin yhteydenmuodostusyritykset olet estänyt.

Yhteydenesto -ikkunassa voit suorittaa seuraavat vyöhykkeen toiminnot:

• IP-osoitteen käyttöasetusten määrittäminen

• IP-osoitteen käyttöasetusten muokkaaminen

• IP-osoitteen käyttöasetusten poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18373095