Suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle

Tilaukseesi sisältyy rajoitettu määrä käyttöoikeuksia eri laitteiden suojaamiseen. Selvitä, kuinka monta laitetta Norton-tilauksella voi suojata.

Jos olet käyttänyt kaikki lisenssit,

• voit siirtää lisenssin pois laitteelta, jota ei enää käytetä, jotta tuotteen voi asentaa toiseen laitteeseen
  • voit ostaa tuotteen, jossa on enemmän käyttöoikeuksia, osoitteesta norton.com/products tai keskustella vaihtoehdoista asiakas- ja tukipalvelun kanssa.

Vanhan laitteen poistaminen ja lisenssin siirtäminen toiseen laitteeseen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Oma tili -sivun Omat tilaukset -välilehdeltä tuote, jota haluat hallita.
  3. Valitse tuotteen kohdalta Hallitse käyttöoikeuksia.

4. Valitse ponnahdusikkunasta laite, jota et enää käytä, ja napsauta Poista käyttöoikeus -kohdasta roskakorikuvaketta.
    manage license

5. Vahvista valitsemalla Poista lisenssi -ikkunasta Poista.

6. Jos haluat asentaa Nortonin uudelle laitteelle, napsauta Lataa.

7. Napsauta Aloita-sivulta Lähetä latauslinkki. Lataa ja asenna tuote toiseen laitteeseen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Vihjeitä

• Tuotetilauksesi alkaa, kun suoritat ostoksen loppuun. Jos esimerkiksi tilaustasi on jäljellä 100 päivää ja poistat tuotteen vanhalta laitteelta ja asennat sen toiselle laitteelle, voit käyttää tuotettasi 100 päivän ajan.
  • Asentaminen virtuaalikoneelle käyttää yhden lisenssin tilauksesta.

Video: Norton-suojauksen siirtäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73856951
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 25/06/2024