Mukautettujen Norton-tarkistusten luominen

Vaikka Nortonin automaattiset tarkistusasetukset vastaavat useimpien käyttäjien tarpeita hyvin, jotkut käyttäjät haluavat ehkä muokata asetuksia tarkistaakseen tiettyjä asemia, kansioita tai tiedostoja valitsemallaan aikataululla.

Mukautetun tarkistuksen luominen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset-ikkunan Tarkistukset ja tehtävät -kohdasta Mukautettu tarkistus ja napsauta sitten Siirry.

4. Valitse Tarkistukset-ikkunassa Luo tarkistus.

5. Kirjoita Uusi tarkistus -ikkunan Tarkistuksen nimi -kohtaan mukautetun tarkistuksen nimi ja lisää seuraavat asetukset:

• Valitse Tarkistuskohteet-välilehdeltä Lisää asemia, Lisää kansioita tai Lisää tiedostoja siirtyäksesi kohteisiin, jotka haluat lisätä tarkistukseen.

• Valitse Tarkistuksen ajoitus -välilehden Milloin haluat, että tarkistus suoritetaan? -kohdasta aikaväli ja valitse sitten ajoitusasetukset.

Valitse Suorita tarkistus -kohdan asetuksista haluamasi. Useimpien käyttäjien kannattaa pitää kaikki ruudut valittuina. Tämä varmistaa, että tarkistukset suoritetaan vain silloin, kun tietokonetta ei käytetä tai sitä ei käytetä akkuvirralla, ja että tietokone ei siirry lepotilaan tarkistuksen aikana.

• Määritä pakattuja tietoja tai matalan riskin kohteita koskevat tarkistusasetukset Tarkistusasetukset-välilehden kytkimillä.

6. Valitse Tallenna.

Mukautetun Norton-tarkistuksen muokkaaminen tai poistaminen

Voit muokata luomaasi mukautettua tarkistusta, jos haluat nimetä sen uudelleen, lisätä tai poistaa siitä tiedostoja tai muuttaa sen ajoitusta. Jos tarkistusta ei tarvitse enää suorittaa, se voidaan poistaa.

Voit poistaa vain luomasi mukautetut tarkistukset. Oletustarkistusten, kuten Smart Scan -tarkistuksen, Pikatarkistuksen, Täydellisen tarkistuksen, Aseman tarkistuksen, Kansion tarkistuksen ja Tiedoston tarkistuksen, kohdalla voit muuttaa vain ajoitus- ja Tarkistusasetukset-asetuksia.

Mukautetun tarkistuksen muokkaaminen tai poistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset-ikkunan Tarkistukset ja tehtävät -kohdasta Mukautettu tarkistus ja sen jälkeen Siirry.

4. Siirry Tarkistukset-ikkunan Muokkaa tarkistusta -sarakkeeseen sen mukautetun tarkistuksen kohdalla, jota haluat muokata, ja toimi seuraavasti:

• Napsauta muokkauskuvaketta ja tee tarvittavat muutokset Muokkaa tarkistusta -ikkunassa.

• Napsauta roskakorikuvaketta ja vahvista mukautetun tarkistuksen poisto valitsemalla Kyllä.

5. Valitse Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910850