Haittaohjelmatarkistuksen ottaminen käyttöön Norton 360 -sovelluksessa Android-laitteella

Norton 360 -sovellus auttaa löytämään ja poistamaan sovellukset, jotka sisältävät viruksia, vakoiluohjelmia ja muita kyberuhkia. Sovelluksen haittaohjelmatarkistusasetukset voidaan määrittää halutuksi.

Haittaohjelmatarkistuksen ottaminen käyttöön

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta vasemman yläkulman valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.
  3. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Tarkistukset -osion Tarkista järjestelmäsovellukset -kohdassa.

4. Jos haluat sisällyttää tarkistukseen SD-kortin, ota käyttöön Tarkista SD-kortti -asetus siirtämällä sen vieressä olevaa liukusäädintä.

SD-kortin tarkistaminen saattaa pidentää tarkistukseen kuluvaa aikaa ja hidastaa laitteen käyttöä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722599
Käyttöjärjestelmä: Android