Verkkoliikennesäännön poistaminen käytöstä tilapäisesti

Verkkoliikennesääntö voidaan poistaa tilapäisesti käytöstä, jos halutaan sallia yhteys tiettyyn tietokoneeseen tai ohjelmaan. Muista ottaa sääntö uudelleen käyttöön, kun et enää työskentele muutosta vaatineen tietokoneen tai ohjelman kanssa.

Et voi poistaa käytöstä tiettyjä lukittuja palomuurin oletussääntöjä, jotka näkyvät luettelossa. Voit ainoastaan tarkastella näiden sääntöjen asetuksia Näytä -valinnalla.

Verkkoliikennesäännön poistaminen käytöstä tilapäisesti

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Poista Verkkoliikennesäännöt -välilehdeltä valintamerkki käytöstä poistettavan säännön vieressä olevasta ruudusta.

5. Valitse Käytä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028253