Lisätietoja Mac-tietokoneen palomuurin asetusten mukauttamisesta

Palomuurin asetuksilla voit määrittää, miten palomuuri valvoo saapuvia ja lähteviä tietoliikenneyhteyksiä sekä miten se toimii niiden kanssa. Palomuurin asetukset sisältävät Mac-tietokoneen ohjelmien, palveluiden ja porttien käyttöasetukset. Ne sisältävät myös käyttöasetukset yhteyksille muista tietokoneista tai muihin tietokoneisiin, jotka on yhdistetty samaan verkkoon Mac-tietokoneen kanssa.

Palomuuri -ikkunassa voit mukauttaa seuraavia palomuurin asetuksia:

Ohjelmanesto

Voit määrittää palomuuriasetukset Mac-tietokoneessa oleville ohjelmille, jotka muodostavat internet-yhteyden.

Ohjelmanesto-asetukset määrittävät, sallitaanko vai estetäänkö ohjelman, kuten verkkoselaimen tai iTunesin, internet-yhteyden muodostus.

Ohjelmanesto-asetukset eivät ole sidoksissa tiettyyn verkkosijaintiin. Ohjelmanesto-asetukset eivät muutu, kun siirryt toiseen verkkosijaintiin.

Ohjelmanesto -kohdan Määritä -asetuksella voit määrittää Mac-tietokoneen ohjelmien internet-käyttöasetukset.

Yhteydenesto

Voit sallia tai estää ohjelmia, portteja, palveluita ja IP-osoitteita, joita käytetään seuraaviin toimiin:

• yhteyden muodostaminen Mac-tietokoneeseen

• verkkoyhteyden muodostaminen.

Yhteydenesto-asetukset määrittävät, sallitaanko vai estetäänkö saapuvat tai lähtevät yhteydet, jotka käyttävät tiettyä palvelua, ohjelmaa tai porttia. Voit myös määrittää palomuurin asetukset tai sallia tai estää tietyn IP-osoitteen.

Yhteydenesto-asetukset koskevat vain tiettyä sijaintia.

Yhteydenesto -rivin asetuskuvakkeen avulla voit määrittää Mac-tietokoneen ohjelmien ja palveluiden yhteyksiä.

Haavoittuvuussuojaus

Havaitsee ja estää internetin välityksellä tapahtuvat luvattomat käyttöyritykset. Haavoittuvuussuojaus valvoo kaikkea Mac-tietokoneen saapuvaa ja lähtevää verkkoliikennettä ja estää kaikki luvattomat käyttöyritykset.

Toiminto sisältää tietoa Mac-tietokoneella mahdollisesti olevien ohjelmien alttiudesta hyökkäyksille.

Sijaintitietoisuus

Voit määrittää palomuuriasetukset sen verkkosijainnin perusteella, johon Mac-tietokone on yhdistetty.

Määritettävissä oleviin palomuuriasetuksiin kuuluvat Mac-tietokoneella suoritettavien ohjelmien ja palveluiden verkkoyhteyden estoasetukset. Kun kannettava Mac-tietokone muodostaa yhteyden uuteen verkkosijaintiin, Norton-tuote pyytää valitsemaan verkkosijaintia varten uuden palomuuriasetuksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18368335