Norton-tarkistusten ajoittaminen

Norton-tuotteesi tunnistaa, milloin tietokonetta ei käytetä, ja suorittaa automaattisesti tarkistuksia varmistaakseen, että järjestelmää valvotaan säännöllisesti uhkien varalta. Voit myös ajastaa Smart Scan -tarkistuksen, Pikatarkistuksen, Täydellisen tarkistuksen tai oman Mukautetun tarkistuksen suoritettavaksi valitsemiisi aikoihin.

Smart Scan -tarkistuksen, Pikatarkistuksen, Täydellisen tarkistuksen tai Mukautetun tarkistuksen ajastaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset-ikkunan Tarkistukset ja tehtävät -kohdasta Mukautettu tarkistus.

4. Valitse Siirry.

5. Napsauta Tarkistukset-ikkunan Muokkaa tarkistusta -sarakkeesta muokkauskuvaketta Smart Scan -tarkistuksen, Pikatarkistuksen, Täydellisen tarkistuksen tai aiemmin luomasi Mukautetun tarkistuksen kohdalta.

6. Muokkaa tarkistusta -ikkunan Tarkistuksen ajoitus -välilehdellä:

• Valitse Milloin haluat, että tarkistus suoritetaan? -kohdasta aikaväli ja valitse sitten ajoitusasetukset.

• Valitse Suorita tarkistus -kohdan asetuksista haluamasi. Useimpien käyttäjien kannattaa pitää kaikki ruudut valittuina. Tämä varmistaa, että tarkistukset suoritetaan vain silloin, kun tietokonetta ei käytetä tai sitä ei käytetä akkuvirralla, ja että tietokone ei siirry lepotilaan tarkistuksen aikana.

7. Valitse Seuraava.

8. Valitse Tarkistusasetukset-ikkunasta Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910914