Suorituskykyilmoitusten käyttöön ottaminen Norton-tuotteessasi

Norton-tuote seuraa järjestelmän suorituskykyä. Jos se havaitsee, että jokin ohjelma tai prosessi varaa järjestelmäresursseja tavallista enemmän, käyttäjälle lähetetään suorituskykyilmoitus.

Kun otat Norton-tuotteen Suorituskykyilmoitukset -asetuksen käyttöön, saat suorituskykyilmoituksen aina, kun jokin ohjelma tai prosessi kuormittaa resursseja huolestuttavasti.

Suorituskykyilmoitusten käyttöön ottaminen Norton-tuotteessasi

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunassa Hallinta-asetukset.

4. Siirrä Suorituskyvyn valvonta -kohdan Suorituskykyilmoitukset -rivillä kytkintä seuraavasti:

Ei käytössä

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton-tuote ei anna suorituskykyilmoituksia.

Käytössä

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton-tuote antaa suorituskykyilmoituksen, kun jokin ohjelma tai prosessi ylittää järjestelmäresurssien käytön kynnysarvon.

Kirjaa vain lokiin

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton-tuote ainoastaan valvoo tietokoneella käynnissä olevien ohjelmien ja prosessien järjestelmäresurssien kuormitusta.

Suorituskykyilmoitukset -oletusasetus on Kirjaa vain lokiin.

Jos ohjelma tai resurssi ylittää järjestelmäresurssien käytön kynnysarvon, Norton-tuote kirjaa tiedot Suojaushistoria -ikkunaan. Suorituskykyilmoituksiin liittyviä tietoja voi tarkastella Suorituskykyilmoitus -luokassa Suojaushistoria -ikkunassa.

5. Tee Suuren kuormituksen ilmoitus -kohdassa jokin seuraavista:

• Jos haluat, että Norton-tuote valvoo suoritinkäyttöä, siirrä Suoritin -kytkin Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton-tuote valvoo muistin käyttöä, siirrä Muisti -kytkin Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton-tuote valvoo levyn käyttöä, siirrä Levy -kytkin Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton-tuote valvoo kahvojen lukumäärää, siirrä Kahvat -kytkin Käytössä -asentoon.

Tämä asetus on oletusarvoisesti poistettu käytöstä.

6. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Resurssikynnyksen määrittäminen

Järjestelmäresurssien kynnysraja määrää, missä vaiheessa Norton-tuote antaa suorituskykyilmoituksen. Norton-tuote näyttää suorituskykyilmoituksen siinä vaiheessa, kun ohjelma ylittää määritetyn järjestelmäresurssien kynnysarvon.

Resurssikynnyksen määrittäminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunassa Hallinta-asetukset.

4. Valitse Suorituskyvyn valvonta -kohdan Resurssi-ilmoitusten kynnysprofiili -riviltä jokin asetuksista.

5. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36700888