Verkkosivuston lähettäminen Norton Safe Web -palveluun

Norton Safe Web analysoi verkkosivustoja ja luokittelee ne sen mukaan, miten ne vaikuttavat laitteeseen. Harmaa kuvake hakutuloksen vieressä tarkoittaa, ettei Norton Safe Web ole analysoinut kyseistä sivustoa. Sivuston omistaja voi ilmoittaa sivustonsa arvioitavaksi. Jos sivuston omistaja on eri mieltä Norton Safe Web -palvelun kanssa sivuston luokituksesta, hän voi pyytää sivuston uudelleenarviointia.

• Jos sinulla on oma sivusto, voit ilmoittaa sen Norton Safe Web -palvelun arvioitavaksi. Katso lisätietoja kohdasta ”Minun on ilmoitettava verkkosivustoni arvioitavaksi tai tarkastettavaksi”.

• Verkkosivusto luokitellaan haitalliseksi, jos se sisältää uhkia. Jos mielestäsi sivustosi on luokiteltu virheellisesti, voi pyytää sivuston uudelleenarviointia. Katso lisätietoja kohdasta ”Minun on ilmoitettava verkkosivustoni arvioitavaksi tai tarkastettavaksi”.

Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Windows

Nämä vaiheet koskevat Norton 360 -versiota 22.x ja sitä vanhempia versioita. Näet Norton-tuotteesi versionumeron kohdasta Ohje > Tietoja tai Asetukset > Tietoja-valikko.

Tiedoston lähettäminen

1. Siirry Norton Submissions Portal -sivulle ja valitse File Submission (Tiedoston lähettäminen) kohdasta Norton 360 version 22.x or older (Norton 360 -versio 22.x tai sitä vanhempi).

2. Valitse File Submission (Tiedoston lähettäminen) -sivulta sopiva vaihtoehto:

• Incorrectly Detected by Norton (False Positive) (Nortonin virheellinen tunnistus (virheellinen positiivinen))

• Not Detected by Norton (False Negative) (Norton ei tunnistanut (virheellinen negatiivinen))

3. Anna näkyviin tulevalla sivulla pyydetyt tiedot ja valitse Submit (Lähetä).

4. Voit tarkistaa verkkosivuston luokituksen tilan muutoksen 48 tunnin kuluessa lähettämisestä Norton Safe Web -sivustolla.

URL-osoitteen lähettäminen

1. Siirry Norton Submissions Portal -sivulle ja valitse URL Submission (URL-osoitteen lähettäminen) kohdasta Norton 360 version 22.x or older (Norton 360 -versio 22.x tai sitä vanhempi).

2. Kirjoita tarkistettava URL-osoite/verkkosivusto ja napsauta Submit (Lähetä).

3. Anna ehdotettu verkkosivuston luokitus.

4. Lisää pyyntösi kuvaus.

5. Napsauta Lähetä-painiketta.

Voit tarkistaa verkkosivuston luokituksen tilan muutoksen 48 tunnin kuluessa lähettämisestä Norton Safe Web -sivustolla.

Toimi seuraavasti, jos Norton-tuotteesi versio on 24.x tai sitä uudempi.

URL-osoitteen ja tiedoston lähettäminen

1. Siirry Nortonin lähetysportaaliin.

2. Tee aukeavalla sivulla jokin seuraavista:

• Jos haluat lähettää virheellisen positiivisen pyynnön, napsauta False Positive (Virheellinen positiivinen) -kohdasta Open submit form (Avaa lähetyslomake).

• Jos haluat lähettää virheellisen negatiivisen pyynnön, napsauta False Negative (Virheellinen negatiivinen) -kohdasta Open submit form (Avaa lähetyslomake).

3. Anna näkyviin tulevalla sivulla pyydetyt tiedot ja valitse Submit (Lähetä).

Mac

Nämä vaiheet koskevat Norton 360 -versiota 8.x ja sitä vanhempia versioita. Näet Norton-tuotteesi versionumeron kohdasta Ohje > Tietoja tai Asetukset > Tietoja-valikko.

Tiedoston lähettäminen

1. Siirry Norton Submissions Portal -sivulle ja valitse File Submission (Tiedoston lähettäminen) kohdasta Norton 360 version 22.x or older (Norton 360 -versio 22.x tai sitä vanhempi).

2. Valitse File Submission (Tiedoston lähettäminen) -sivulta sopiva vaihtoehto:

• Incorrectly Detected by Norton (False Positive) (Nortonin virheellinen tunnistus (virheellinen positiivinen))

• Not Detected by Norton (False Negative) (Norton ei tunnistanut (virheellinen negatiivinen))

3. Anna näkyviin tulevalla sivulla pyydetyt tiedot ja valitse Submit (Lähetä).

4. Voit tarkistaa verkkosivuston luokituksen tilan muutoksen 48 tunnin kuluessa lähettämisestä Norton Safe Web -sivustolla.

URL-osoitteen lähettäminen

1. Siirry Norton Submissions Portal -sivulle ja valitse URL Submission (URL-osoitteen lähettäminen) -kohdasta Norton 360 version 22.x or older (Norton 360 -versio 22.x tai sitä vanhempi).

2. Kirjoita tarkistettava URL-osoite/verkkosivusto ja napsauta Submit (Lähetä).

3. Anna ehdotettu verkkosivuston luokitus.

4. Lisää pyyntösi kuvaus.

5. Napsauta Lähetä-painiketta.

Voit tarkistaa verkkosivuston luokituksen tilan muutoksen 48 tunnin kuluessa lähettämisestä Norton Safe Web -sivustolla.

Toimi seuraavasti, jos Norton-tuotteesi versio on 24.x tai sitä uudempi.

URL-osoitteen ja tiedoston lähettäminen

1. Siirry Nortonin lähetysportaaliin.

2. Tee aukeavalla sivulla jokin seuraavista:

• Jos haluat lähettää virheellisen positiivisen pyynnön, napsauta False Positive (Virheellinen positiivinen) -kohdasta Open submit form (Avaa lähetyslomake).

• Jos haluat lähettää virheellisen negatiivisen pyynnön, napsauta False Negative (Virheellinen negatiivinen) -kohdasta Open submit form (Avaa lähetyslomake).

3. Anna näkyviin tulevalla sivulla pyydetyt tiedot ja valitse Submit (Lähetä).

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090410134005EN
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 20/08/2024