Lisätietoja palvelun käyttöasetusten määrittämisestä

Yhteydenesto -ikkunassa voit määrittää Mac-tietokoneen palveluiden käyttöasetukset. Voit esimerkiksi mukauttaa FTP (File Transfer Protocol) -palvelun käyttöasetukset. FTP-palvelu sallii Mac-tietokoneen jaettujen kansioiden käytön portin 21 avulla. Voit mukauttaa palomuurin FTP-palvelua varten saapuvien ja lähtevien yhteyksien sallimiseksi tai estämiseksi.

Kun lisäät jo olemassa olevan palvelun, Norton-tuote näyttää portin, jonka kautta palvelu välittää saapuvat ja lähtevät yhteydet.

Voit myös määrittää palvelulle oletus- ja erityiskäyttöasetuksia. Oletuskäyttöasetus koskee kaikkia yhteyksiä, jotka saapuvat palvelua käyttävistä tietokoneista tai suuntautuvat niihin. Erityiskäyttöasetuksilla voit sallia tai estää tiettyihin tietokoneisiin suuntautuvat yhteydet.

Yhteydenesto -ikkunassa voit suorittaa seuraavat palvelun toiminnot:

• käyttöasetusten määrittäminen

• erityiskäyttöasetusten mukauttaminen

• käyttöasetusten muokkaaminen

• käyttöasetusten poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18368830