IP-osoitteen palomuurisääntöjen muokkaaminen Mac-tietokoneella

Voit muokata verkkosijaintiasetukseen sidoksissa olevan IP-osoitteen palomuurisääntöjä.

IP-osoitteen palomuurisääntöjen muokkaaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Palomuuri.

4. Valitse Yhteydenesto -riviltä asetuskuvake.

5. Valitse Yhteydenesto -ikkunan Asetusten muokkaaminen -valikosta yhteyden estoasetus, jonka IP-osoitteen asetukset haluat muuttaa.

6. Osoita Näytä -valikosta Vyöhykkeet ja valitse rivi, jolla on muokattavan IP-osoitteen käyttöasetukset.

7. Valitse Muokkaa.

8. Tee tarvittavat muutokset Muokkaa osoitetta -ikkunassa.

9. Valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v18928903