Lisätietoja Nortonin älykkäästä palomuurista

Älykäs palomuuri valvoo tietoliikennettä tietokoneesi ja muiden internetiin kytkettyjen tietokoneiden välillä. Se on suunniteltu suojaamaan tietokonettasi myös seuraavilta tavallisilta tietoturvaongelmilta:

Asiattomat yhteydenmuodostamisyritykset

Portin tarkistaminen

Peittää tietokoneen käyttämättömät portit ja suojaa näin hyökkäyksiltä, joissa käytetään hakkerointitekniikoita, kuten porttien tarkkailua

Tunkeutumiset

Valvoo tietokoneen verkkoliikennettä, tunnistaa epäilyttävän toiminnan ja pysäyttää hyökkäykset ennen kuin ne uhkaavat järjestelmää

Palomuuri estää kyberrikolliset ja luvattoman tietoliikenteen ja sallii luvallisen liikenteen. Windows-palomuuri valvoo kaikkea tietokoneeseen saapuvaa tietoliikennettä. Windows-palomuuri ei kuitenkaan valvo tietokoneesta internetiin suuntautuvaa tietoliikennettä.

Suosittelemme, että pidät Älykäs palomuuri -valinnan käytössä, jotta Norton-tuote voi valvoa kaikkea tietokoneelle saapuvaa ja tietokoneelta lähtevää liikennettä. Älykäs palomuuri -toiminto luo automaattisesti ohjelmasäännöt jokaiselle suoritettavalle ohjelmalle.

Älykkään palomuurin poistaminen käytöstä heikentää järjestelmän suojausta. Varmista aina, että Älykäs palomuuri on käytössä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1027911
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/05/2024