Lisätietoja järjestyksestä, jossa palomuurisääntöjä käsitellään

Älykäs palomuuri käsittelee verkkoliikennesäännöt ennen ohjelmasääntöjä. Microsoft Edge saattaa esimerkiksi ohjelmasäännön mukaisesti muodostaa verkkoyhteyden portin 80 kautta käyttämällä TCP-protokollaa ja yleinen sääntö puolestaan saattaa estää portin 80 kautta kulkevan TCP-liikenteen kaikkien sovellusten kohdalla. Edge-selain ei voi muodostaa verkkoyhteyttä, sillä Norton asettaa verkkoliikennesäännöt etusijalle ohjelmasääntöihin nähden.

Verkkoliikennesäännöt käsitellään siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät, ylhäältä alas. Ohjelmasääntöjen merkintöjä ei käsitellä järjestyksessä: Jokaisen Ohjelmasäännön sisältämät säännöt kuitenkin käsitellään järjestyksessä ylhäältä alas.

Tietokoneessa voi esimerkiksi olla voimassa etätyöpöytäohjelmaa koskeva ohjelmasääntö, joka estää muita tietokoneita käyttämästä ohjelmaa. Voit lisätä uuden säännön, joka sallii ohjelman käyttämisen tietyllä tietokoneella. Siirrä sitten uusi sääntö alkuperäisen säännön edelle ohjelmasääntöluettelossa. Norton käsittelee uuden säännön ensin ja sallii etätyöpöytäohjelman käytön kyseisellä tietokoneella. Tämän jälkeen se käsittelee alkuperäisen säännön ja estää ohjelman käytön muilla tietokoneilla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028031