Palomuurisäännön poistaminen

Tarvittaessa voit poistaa joitakin palomuurisääntöjä. Et voi kuitenkaan muokata tiettyjä oletusarvoisia verkkoliikennesääntöjä, jotka näkyvät luettelossa. Voit tarkastella näiden sääntöjen asetuksia Näytä -valinnalla.

Vain kokeneet käyttäjät voivat poistaa palomuurisäännön. Palomuurisäännön poistaminen voi vaikuttaa palomuurin toimintaan ja heikentää tietokoneen suojausta.

Verkkoliikennesäännön poistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Valitse Verkkoliikennesäännöt -välilehdeltä sääntö, jonka haluat poistaa.

5. Valitse Poista.

6. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Ohjelmasäännön poistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Valitse Ohjelmanhallinta -välilehdeltä Ohjelma -sarakkeesta poistettavan säännön sisältävä ohjelma.

5. Valitse Muokkaa.

Kaikki ohjelmaan liittyvät ohjelmasäännöt voi poistaa napsauttamalla Poista.

6. Valitse Säännöt -ikkunasta sääntö, jonka haluat poistaa.

7. Valitse Poista.

8. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

9. Valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028261