Lisätietoja Norton-palomuurin diagnosoinnista

Norton-palomuuri voi joskus estää verkkoliikenteen, jonka käyttäjä haluaa sallia sen kokoonpanoasetusten perusteella. Tällaisissa tapauksissa tietokoneella voi olla ongelmia muodostaa yhteys internetiin, verkkoon tai toiseen tietokoneeseen. Tällöin resurssien jakamisen kaltaiset toimenpiteet vaikeutuvat.

Aina kun verkkoyhteyden muodostamisessa on ongelmia, Norton-palomuuri paikallistaa nopeasti epäonnistumisen syyn ja tarjoaa siihen diagnoosin. Norton näyttää palomuurin diagnostiikkatoiminnon aina, kun verkkoyhteyden muodostamisessa on ongelmia.

Norton-palomuurin diagnosointi on saatavilla vain Windows 7 -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä.

Toiminto sisältää ongelman diagnosointiraportin, joka on erilainen verkkoestojen eri tapauksille. Verkkoesto voi esimerkiksi tapahtua missä tahansa seuraavista tapauksista:

• Tietoliikennettä hoitava epätavallinen protokolla on estetty.

• Nykyinen käytössä oleva palomuurin sääntö on määritetty estämään liikenne, joka halutaan sallia.

• Liikenne on rikkonut palomuurin prosessikäytäntöä.

• Liikenne on rikkonut palomuurin liikennekäytäntöä.

• Liikenne tulee kielletyltä verkkoalueelta tai kielletyiltä tietokoneilta.

• Liikenne vastaa luvattoman käytön estoon käytettävää hyökkäystunnistetta

Voit käyttää palomuurin ohjattua diagnosointitoimintoa apuna, kun ratkaiset verkon yhteysongelmaa itsenäisesti.

Apuohjelma sisältää palomuurin analyysin verkkoeston syystä ja mahdollisesta ratkaisusta jokaiselle verkkoeston tapaukselle.

Norton suosittelee, että kaikentyyppisten estojen poistamiseen käytetään palomuurin diagnostiikkatoimintoa. Apuohjelman ratkaisut mahdollistavat ongelman analysoinnin ja tarvittavan toimenpiteen tekemisen, jotta ongelma ratkeaa.

Apuohjelman käyttämisessä ongelman ratkaisuun on seuraavia etuja:

• Se yrittää automaattisesti korjata ongelman itse

• Se antaa muokata estoon liittyviä asetuksia

• Se antaa tarkastella verkon estotapahtumaan liittyviä kirjautumistietoja.

• Se tarjoaa mahdollisuuden ottaa palomuuri pois käytöstö viimeisenä keinona ratkaista ongelma.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v38173761