Norton-palomuurin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Älykäs palomuuri valvoo tietoliikennettä tietokoneesi ja muiden internetiin kytkettyjen tietokoneiden välillä. Se myös suojaa tietokonettasi yleisiltä tietoturvaongelmilta. Jos älykäs palomuuri ei ole käytössä, tietokonetta ei ole suojattu verkkouhilta ja tietoturvariskeiltä.

Jos älykäs palomuuri on poistettava käytöstä, se tulee poistaa käytöstä vain määritetyksi ajaksi, jonka jälkeen se otetaan taas automaattisesti käyttöön.

Norton-palomuurin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Siirrä Yleisasetukset -välilehdellä Älykäs palomuuri -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ei käytössä - tai Käytössä -asentoon.

5. Valitse Käytä.

6. Valitse pyydettäessä, kuinka pitkäksi aikaa palomuuri poistetaan käytöstä, ja valitse OK.

Norton-palomuurin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Windowsin ilmaisinalueelta

1. Napsauta tehtäväpalkin ilmaisinalueen Norton-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista älykäs palomuuri käytöstä tai Ota älykäs palomuuri käyttöön.

2. Valitse pyydettäessä, kuinka pitkäksi aikaa palomuuri poistetaan käytöstä, ja valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64908971