Laitteen lisääminen luotettuihin laitteisiin

Voit lisätä laitteen manuaalisesti luotettuihin laitteisiin. Voit lisätä laitteen antamalla seuraavat tiedot:

• Laitteen nimi tai kuvaus

• Laitteen IP-osoite tai fyysinen osoite

Jos luotat laitteeseen, joka ei ole verkossasi, voit altistaa tietokoneesi mahdollisille tietoturvariskeille.

Laitteen lisääminen luotettuihin laitteisiin

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Valitse Yleisasetukset -välilehdellä Luotetut laitteet -rivillä Määritä.

5. Valitse Luotetut laitteet -ikkunasta Lisää.

6. Kirjoita Lisää laite -ikkunassa Nimi -ruutuun nimi laitteelle, jonka haluat lisätä verkkoon.

Laitteen nimessä saa olla enintään 15 merkkiä.

7. Kirjoita IP tai fyysinen osoite -ruudussa IP-osoite tai fyysinen osoite laitteelle, jonka haluat lisätä luotettuihin laitteisiin.

IP tai fyysinen osoite -ruudussa voidaan käyttää seuraavia osoitemuotoja:

IPv4-osoite

172.16.0.0

IPv6-osoite

fe80::12ac:fe44:192a:14cc

Fyysinen osoite

11-22-c3-5a-fe-a4

Selvitettävä isäntä

ftp.myfiles.com

Antamaasi osoitetta ei vahvisteta, ennen kuin itse fyysinen laite löydetään verkosta.

8. Valitse vaihtoehto Luottamustaso -pudotusvalikosta. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Täysi luottamus

Lisää laitteen Täysi luottamus -luetteloon.

Täyden luottamuksen saaneet laitteet tarkistetaan ainoastaan tunnettujen hyökkäysten ja tartuntojen varalta. Valitse tämä vaihtoehto ainoastaan, jos olet varma, että laite on täysin turvallinen.

Rajoitettu

Lisää laitteen Rajoitettu-luetteloon.

Rajoitetut laitteet eivät voi käyttää tietokonettasi.

9. Jos haluat, että laitteelle ei tehdä luvattoman käytön tarkistuksia, valitse Ohita LKE-tarkistuksessa.

10. Napsauta Lisää laite.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v9802267