Toegangsinstellingen voor een toepassing verwijderen

In het venster Verbindingen blokkeren kunt u de volgende toegangsinstellingen verwijderen die u voor een toepassing heeft geconfigureerd:

• Toegangsinstellingen voor een toepassing

• Specifieke toegangsinstellingen voor een toepassing

U kunt de standaardinstelling voor Verbindingen blokkeren die in de lijst wordt weergegeven, echter niet verwijderen.

Toegangsinstellingen voor een toepassing verwijderen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik op Firewall in het linkerdeelvenster.

4. Klik op het instellingenpictogram in de rij Verbindingen blokkeren.

5. Selecteer in het venster Verbindingen blokkeren in het menu Instellingen bewerken de netwerklocatie waarvoor u de toegangsinstellingen wilt verwijderen.

6. Klik in het menu Beeld op Toepassingen.

7. Selecteer in het deelvenster Beeld de naam van de toepassing en voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Verwijderen.

• Klik op het minteken naast de naam van de toepassing.

8. Klik in het bevestigingsvenster op Verwijderen.

Specifieke toegangsinstellingen voor een toepassing verwijderen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik op Firewall in het linkerdeelvenster.

4. Klik op het instellingenpictogram in de rij Verbindingen blokkeren.

5. Selecteer in het venster Verbindingen blokkeren in het menu Instellingen bewerken de netwerklocatie waarvoor u de toegangsinstellingen wilt verwijderen.

6. Klik in het menu Beeld op Toepassingen.

7. Selecteer een van de volgende tabbladen:

Binnenkomend

Hier kunt u de toegangsinstellingen opgeven voor de binnenkomende verbindingen die de toepassing gebruiken.

Uitgaand

Hier kunt u de toegangsinstellingen opgeven voor de uitgaande verbindingen die de toepassing gebruiken.

8. Selecteer de rij met de specifieke toegangsinstellingen en voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Verwijderen.

• Klik op het minteken naast de specifieke toegangsinstelling voor de toepassing.

9. Klik in het bevestigingsvenster op Verwijderen.