Instellingen van Automatische scans van Norton wijzigen op Mac

Automatische scans van Norton maximaliseert uw beveiliging door virusdefinities regelmatig bij te werken, uw computer te scannen, en inkomend en uitgaand verkeer te controleren. Standaardinstellingen zijn optimaal voor de meeste gebruikers, maar u kunt opties aanpassen om bestanden in automatische scans op te nemen of hiervan uit te sluiten, of om de functie tijdelijk uit te schakelen.

Opties voor Automatische scans wijzigen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik op Mijn Mac beschermen in het linkerdeelvenster.

4. Klik op het instellingenpictogram in de rij Automatische scans om een van de volgende opties te wijzigen:

• Alles scannen

• Alleen deze mappen scannen / Deze mappen niet scannen

Klik op + en blader naar de mappen die u wilt opnemen in of uitsluiten van Automatische scans

• Bestanden in gecomprimeerde archieven scannen inclusief ZIP- of RAR-indelingen.

• Bestanden op externe schijven scannen bij openen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v56157581