Uw wachtwoord voor de kluis herstellen met Toegang tot kluis herstellen in Norton Password Manager

Met de optie Toegang tot kluis herstellen in Norton Password Manager kunnen gebruikers een herstelsleutel instellen om weer in hun kluis te kunnen als ze hun kluiswachtwoord vergeten zijn.

Wanneer u een herstelsleutel wilt instellen om de toegang tot uw kluis te herstellen, kiest u een van de volgende onderwerpen:

Norton Password Manager-browserextensie

Uw wachtwoordherstelsleutel instellen in uw browserextensie

1. Start uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u bent aangemeld bij uw Norton-account

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Kluis ontgrendelen.

• Als u niet bent aangemeld bij uw Norton-account

• Klik in het pop-upscherm dat verschijnt op Aanmelden en volg de instructies op het scherm om u aan te melden bij uw account.

4. Voer uw kluiswachtwoord in het venster Kluis ontgrendelen in en klik op Ontgrendelen.

5. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Norton Password Manager en vervolgens op Web-app openen.

6. Klik op de pagina Instellingen onder Kluisinstellingen naast Toegang tot kluis herstellen op Nu instellen.

Voer het kluiswachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Ontgrendelen.

7. Klik op het scherm Toegang tot uw kluis herstellen naast Herstelsleutel downloaden op Pdf downloaden.

Klik in het venster Herstelsleutel downloaden op Downloaden.

Een pdf-bestand met een eenmalige herstelsleutel voor de kluis wordt gedownload op uw computer. Sla deze herstelsleutel op om toegang tot uw kluis te krijgen als u uw kluiswachtwoord vergeet.

U kunt deze sleutel maar één keer gebruiken om de toegang tot uw kluis te herstellen. Maak een nieuwe herstelsleutel nadat u uw kluiswachtwoord hebt gewijzigd.

De wachtwoordherstelsleutel gebruiken om weer toegang te krijgen tot uw kluis

1. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager en meld u aan bij uw Norton-account.

2. Klik in het scherm Uw kluis ontgrendelen op Wachtwoord voor kluis vergeten? als u uw kluiswachtwoord bent vergeten.

3. Klik in het scherm Toegang tot kluis herstellen op Herstelsleutel gebruiken.

4. Voer in het scherm Uw herstelsleutel invoeren de herstelsleutel in die in het pdf-bestand is geleverd en klik op Volgende.

5. In het scherm Uw nieuwe kluiswachtwoord maken voert u uw nieuwe kluiswachtwoord in en klikt u op Volgende.

6. Klik op Nu ontgrendelen in het dialoogvenster dat verschijnt.

7. Voer het nieuwe kluiswachtwoord in het venster Kluis ontgrendelen in en klik op Ontgrendelen.

Mobiele Norton Password Manager-app

1. Open de Norton Password Manager-app op uw mobiele apparaat.

2. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app met uw biometrische gegevens.

3. Tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Tik op Toegang tot kluis herstellen.

5. Tik in het scherm Toegang tot kluis herstellen op Herstelsleutel.

6. Noteer de eenmalige herstelsleutel die wordt weergegeven in het in het herstelsleutelscherm en klik op Nu activeren.

Om veiligheidsredenen is het kopiëren van de eenmalige herstelsleutel niet toegestaan.
  7. Voer de herstelsleutel in op het scherm Herstelsleutel activeren.

8. Klik op Activeren.

Klik op OK in het scherm dat verschijnt.

9. Ga naar het scherm Toegang tot kluis herstellen en tik op Herstelsleutel om een nieuwe herstelsleutel te maken.

10. Tik in het scherm Herstelsleutel op Nieuwe sleutel maken.

11. In het pop-upscherm Nieuwe herstelsleutel maken? dat verschijnt, tikt u op Maken.

12. Volg de instructies op het scherm van stap 6 tot en met 8 om een nieuwe herstelsleutel te maken.

De wachtwoordherstelsleutel gebruiken om weer toegang te krijgen tot uw kluis

1. Open de Norton Password Manager-app op uw mobiele apparaat.

2. Tik op Uw wachtwoord vergeten.

3. Selecteer Herstelsleutel gebruiken en voer de herstelsleutel in die eerder is ingesteld. Gebruikers kunnen ook de QR-code scannen op de gedownloade pdf met herstelsleutel via de NPW-browserextensie.

4. Maak een nieuw kluiswachtwoord.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230908141311611
Besturingssysteem: Android;Windows;iOS
Laatste wijziging: 06/12/2023