Fout: 'Er is een fout opgetreden met uw code. Probeer het opnieuw.'

Dit probleem treedt op wanneer u een ongeldige 6-cijferige code invoert zonder de QR-code te scannen met uw authenticator-app. U kunt dit oplossen door de QR-code te scannen met uw authenticator-app en vervolgens de gegenereerde 6-cijferige code in te voeren.

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning als het probleem zich blijft voordoen.

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137602813
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode