Fout: 'We kunnen uw softwaretoken niet registreren. Probeer een andere beveiligingscode.'

Dit probleem treedt op wanneer u dezelfde mobiele authenticator gebruikt om zowel de primaire als de back-up te configureren met dezelfde accountnaam. Voer de volgende stappen uit om dit probleem op te lossen:

Use a different mobile authenticator
  1. Controleer of de geregistreerde authenticator-app correct is.

2. Gebruik een andere authenticatie-app of een ander mobiel nummer om de back-upmethode voor het herstel van de tweeledige authenticatie te configureren.

Gebruik slechts één mobiele authenticator of mobiel nummer om de tweeledige codes op te halen als de mobiele telefoon zoekraakt of als de app wordt verwijderd.

3. Als u de back-up voor het herstel van de tweeledige authenticatie niet wilt configureren met een andere authenticator of een mobiel nummer, raden we u aan tweeledige authenticatie te configureren met dezelfde authenticator-app door een andere accountnaam te genereren met QR-scan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137603108
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 26/06/2024