Fout: 'U heeft het maximumaantal pogingen overschreden om een code voor tweeledige authenticatie te ontvangen. Probeer het over 60 seconden opnieuw.'

Dit probleem kan optreden wanneer u meer dan vijf keer een onjuiste code heeft ingevoerd (zowel de primaire als secundaire code). Het account wordt in deze situatie vergrendeld.

Dit probleem kan ook optreden als u een onjuiste tweeledige authenticatiecode invoert. Controleer of u de code voor het geregistreerde mobiele nummer of de authenticator-app opvraagt met de juiste accountnaam. Ga als volgt te werk om dit probleem te verhelpen:

1. Wacht een minuut en meld u dan aan bij uw account.

2. Als het probleem zich blijft voordoen, wist u de cache en cookies van uw browser en probeert u zich vervolgens opnieuw aan te melden.

3. Voltooi eventuele beveiligingscontroles, zoals beeldverificatie, tijdens het aanmelden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137602971