Blijf beveiligd wanneer u de S-modus in Windows uitschakelt

Wanneer u de S-modus uitschakelt, kunt u ervoor kiezen uw beveiliging te maximaliseren door het juiste Norton-abonnement te selecteren.

Norton Security Protection en Norton Security On-the-Go zijn exclusieve Microsoft Store-apps voor Universal Windows Platform (UWP). Wanneer u overschakelt naar de standaardeditie van Windows 11/10 Home of Pro, ontvangt u een melding van de Norton Apparaatbeveiliging-app dat u het uitgebreidere Norton-beveiligingsproduct voor Windows 11/10 moet installeren. Norton combineert beveiliging en snelle prestaties met een gebruiksvriendelijk ontwerp om uw apparaten te beschermen tegen actuele, geavanceerde bedreigingen. Dit helpt u uw apparaat en de gegevens hierop te beschermen en houdt uw computer in topconditie.

Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.

Als u uw bescherming wilt maximaliseren, klikt u in het venster Mijn Norton op Installeren.

Norton installeert het nieuwste Norton-beveiligingsproduct op de achtergrond.

Het uitschakelen van de S-modus gaat in één richting. U kunt niet teruggaan naar Windows 11/10 in S-modus.

De S-modus wordt alleen ondersteund op de Home-editie van Windows 11.

We raden aan Installeren te kiezen en te profiteren van de optimale bescherming. De nieuwste versie van Norton installeren is de beste manier om uw computer met Windows 11/10 te beschermen tegen schadelijke bedreigingen en virussen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v130455518