Fouten oplossen met betrekking tot het aanmelden bij een Norton-account via Google of Apple

Bericht: 'Het opgegeven Norton-account is al aan een ander account van dezelfde derde id-provider gekoppeld?'

U ziet dit bericht als het Norton-account dat u met uw Apple ID of Gmail-adres probeert te koppelen, al is gekoppeld. Gebruik de onderstaande informatie om te achterhalen welke Apple ID of welk Gmail-adres al aan uw account is gekoppeld.
  1. Meld u aan bij uw account.

2. Zoek onder Gekoppelde accounts de Apple ID die of het Gmail-adres dat aan uw account is gekoppeld.

Bericht: 'Gebruiker bestaat niet'

U ziet dit bericht als het Norton-account dat u probeert te koppelen, niet bestaat. Zorg ervoor dat u een correct e-mailadres invoert en probeer het opnieuw.

Bericht: 'Er is iets misgegaan'

Deze fout wordt weergegeven wanneer uw accountgegevens niet van onze servers kunnen worden opgehaald. Dit gebeurt meestal wanneer u de pagina met accountinstellingen opent onmiddellijk nadat u uw account aan uw Apple ID of Gmail-adres heeft gekoppeld.

Bericht: "We kunnen u op dit moment niet aanmelden bij Google."

Als u dit bericht ziet, meldt u zich aan bij uw Norton-account met uw gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord. U kunt hieronder ook een eenmalig wachtwoord aanvragen om u aan te melden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v138327812
Besturingssysteem: windows, mac, android, ios