Wachtwoordbeheer configureren met de Norton UWP-app

De Norton Password Manager-extensie voor uw Edge-browser is een veilige locatie in de cloud waar u al uw vertrouwelijke gegevens kunt opslaan, zoals aanmeldingen, persoonlijke gegevens en financiële informatie. U kunt deze informatie gebruiken om u bij websites aan te melden, automatisch online formulieren in te vullen en online betalingen te doen.

Als u een proefversie heeft, moet u een account maken om deze functie te gebruiken.

Norton Password Manager installeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Password Manager op Configureren.

U wordt omgeleid naar de Microsoft Store.

3. Klik op Downloaden en installeer de Norton Password Manager-app via Microsoft Store.

4. Wanneer u een melding ontvangt van de Edge-browser, selecteert u Inschakelen.

Toegang tot uw safe in de cloud

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton naast Password Manager op Openen.

Uw safe in de cloud wordt in de Edge-browser geopend.