Andere producten

Norton Driver Updater configureren om te controleren op alternatieve stuurprogramma's

Met de functie Alternatieve stuurprogramma's van Norton Driver Updater wordt gecontroleerd of er alternatieve stuurprogramma's voor uw hardware zijn als de oorspronkelijke fabrikant van het apparaat al een tijdje geen nieuwe stuurprogramma-updates meer heeft uitgebracht.

Elk hardwareonderdeel in uw computer heeft stuurprogramma's nodig om goed te functioneren. Fabrikanten van apparaten stellen deze stuurprogramma's beschikbaar om te downloaden. Naast deze officiële stuurprogramma's zijn er alternatieve stuurprogramma's die ervoor zorgen dat de apparaten werken zoals bedoeld.

Als een specifiek hardwareonderdeel niet goed werkt en de fabrikant van het apparaat geen nieuwe stuurprogrammaversie heeft uitgebracht, helpt Norton Driver Updater u compatibele alternatieve-stuurprogrammapakketten voor de specifieke hardware te verkrijgen.

Als de instelling Alternatieve stuurprogramma's is ingeschakeld, werkt Norton Driver Updater de verouderde stuurprogramma's bij met alternatieve-stuurprogrammapakketten wanneer de oorspronkelijke fabrikanten van apparaten al meer dan 3 maanden geen nieuwe versie van een stuurprogramma hebben uitgebracht.

Norton Driver Updater wacht standaard 3 maanden voordat het aanbiedt om uw hardware bij te werken met een alternatief stuurprogramma. U kunt deze wachttijd aan uw behoeften aanpassen.

Als u liever alleen de stuurprogramma-updates van de fabrikant wilt hebben, kunt u de instelling Alternatieve stuurprogramma's uitgeschakeld laten.

Norton Driver Updater configureren om te controleren op alternatieve stuurprogramma's

1. Open Norton Driver Updater.

2. Klik in het venster Norton Driver Updater op Menu > Instellingen.

3. Klik in het linkerdeelvenster onder Driver Updater op Alternatieve stuurprogramma's.

4. Zet in het venster Alternatieve stuurprogramma's de schakelaar Alternatieve stuurprogramma's aan.

5. Selecteer de wachtperiode in de vervolgkeuzelijst:

• 1 maand

• 2 maanden

• 3 maanden

• 6 maanden

• 1 jaar

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230523135901858
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/09/2023