Een krachtig wachtwoord instellen voor uw Norton Password Manager-safe

Norton Password Manager vereist een sterk wachtwoord om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen. Als u een sterk wachtwoord wilt maken, moet u het volgende vermijden

• Makkelijk te raden wachtwoorden maken

• Veelgebruikte wachtwoorden maken

Makkelijk te raden wachtwoorden

Bij een gemakkelijk te raden wachtwoord is de tijd en moeite die nodig is om uw safewachtwoord te raden, minder dan bij een sterk safewachtwoord. Dit wil niet zeggen dat uw safewachtwoord bij iedereen bekend is, maar dat een vastberaden cybercrimineel uw wachtwoord kan achterhalen als deze het meermaals probeert.

Veelgebruikte wachtwoorden

Uw safewachtwoord van Norton Password Manager lijkt mogelijk erg op wachtwoorden die zijn gevonden in studies van gekraakte werkwoorden. Cybercriminelen gebruiken deze wachtwoorden om het wachtwoord te ontcijferen, en daarom helpt Norton Password Manager u dergelijke wachtwoorden te vermijden. Met de https://my.norton.com/extspa/idsafe?path=pwd-genwachtwoordgenerator van Norton Password Manager kunt u een ​​complex wachtwoord maken dat niet vaak voorkomt.

U kunt ook de https://my.norton.com/extspa/idsafe?path=pwd-genwachtwoordgenerator van Norton Password Manager gebruiken om een complex wachtwoord maken te dat niet gemakkelijk te raden is.