De foutlogboeken van de Norton UWP-app naar Norton verzenden

Als u voor hulp contact opneemt met Norton Support, heeft de technicus mogelijk de foutlogboeken nodig om een probleem op te lossen. U kunt foutlogboeken ter analyse bij Norton indienen.

Uw apparaat moet met internet zijn verbonden om de foutlogboeken te kunnen verzenden.

De foutlogboeken verzenden

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het venster Mijn Norton op Instellingen.

3. Klik onder Algemene instellingen naast Logboekindiening op Verzenden.

Norton haalt het foutlogboek op en verzendt het.

4. Klik in het venster Mijn Norton op Gereed.