Meer informatie over het configureren van firewallregels voor een IP-adres

In het venster Verbindingen blokkeren kunt u de firewall configureren voor zones in het netwerk waarmee uw Mac is verbonden. U kunt de zonetoegangsinstellingen configureren om IP-adressen op te geven waarvoor u verbindingen wilt toestaan of blokkeren.

De Vertrouwenszone in het deelvenster Beeld bevat de IP-adressen waarvandaan of waarnaar u toegangspogingen voor een netwerklocatie heeft toegestaan. De Geblokkeerde zone in het deelvenster Beeld bevat het IP-adres waarvandaan of waarnaar u toegangspogingen van een netwerklocatie hebt geblokkeerd.

U kunt de volgende activiteiten voor een zone uitvoeren in het venster Verbindingen blokkeren :

• De toegangsinstellingen voor een IP-adres configureren

• De toegangsinstellingen voor een IP-adres bewerken

• De toegangsinstellingen voor een IP-adres verwijderen