Functies van Norton Safe Email

Norton Safe Email helpt tot vijf van uw e-mailadressen te beschermen tegen phishingmails en schadelijke bijlagen. Het systeem werkt in de cloud en markeert e-mails als veilig of mogelijk verdacht voordat u ze opent.

U hoeft uw e-mailaccount slechts één keer te koppelen en het maakt niet uit vanaf waar. Thuis, onderweg, op vakantie, op uw mobiele telefoon of via uw desktop; met slechts vier klikken is uw e-mailbeveiliging geregeld. Werkt met de meeste grote e-mailproviders.

Belangrijkste kenmerken

• Draagbaarheid : E-mailbeveiliging die met u meegaat. Norton Safe Email helpt uw e-mailaccount te beveiligen, waar u ook bent en welk apparaat u ook gebruikt.

• Bescherming tegen scams en phishing: Norton Safe Email markeert e-mails proactief als veilig of potentieel verdacht zodat u weet welke e-mails u veilig kunt openen en welke niet.

• Eenvoudig te installeren/installatie in 4 klikken: Norton Safe Email is makkelijk in gebruik. Koppel eenmalig en met een paar klikken uw e-mailaccount en uw e-mails worden proactief gescand voordat ze u bereiken. Zo ziet u de voordelen overal, altijd en op elke manier wanneer u zich aanmeldt.